Nieuws

Eerste woonwijk in Brussel krijgt glasvezel

De Belgische telecomprovider Proximus gaat nu ook een aantal huizen in Brussel op glasvezel aansluiten. De afgelopen jaren sloot Proximus vooral glasvezel aan naar industrieterreinen.

Proximus kondigt aan dat het van start gaat met een testproject om glasvezel tot in de woning uit te rollen in en rondom de Anspachlaan in Brussel.

“Het gaat om een primeur waarbij iedereen in de toekomstige voetgangerszone en de omliggende straten na de zomer de kans zal krijgen om zich gratis te laten aansluiten op dit glasvezelnetwerk van de toekomst, ook als men geen Proximus-klant is”, aldus Proximus.

Gratis aangesloten

In de loop van de komende weken zal Proximus alle inwoners en bedrijven van de Anspach-wijk per brief informeren. Na de zomer zullen ze persoonlijk worden gecontacteerd met meer gedetailleerde informatie en krijgen ze de mogelijkheid omĀ gratisĀ een glasvezelaansluiting te nemen.

Om de overlast in de Anspach-buurt tot een minimum te beperken wil Proximus het werk op hetzelfde moment uitoveren als de wegwerkzaamheden in de stad Brussel.

Dit artikel is 3138 x gelezen

Geef een reactie

Thema door Anders Norén