Disclaimer

Feldmann mediaproducties (Kamer van Koophandel: 34333329), hierna te noemen Glasvezelgids, verleent u hierbij toegang tot glasvezelgids.nl (“de website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciĆ«le doeleinden. Glasvezelgids behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Glasvezelgids spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Glasvezelgids.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de website. Glasvezelgids oefent hierop geen voorafgaande controle uit maar houdt wel redactioneel toezicht. Klachten over gebruikersinhoud zullen serieus onderzocht worden en waar nodig wordt er ingegrepen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Glasvezelgids nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Glasvezelgids en haar bezoekers. De inhoud van de website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. De disclaimer is gegenereerd met de disclaimergenerator van ICTRecht.

Dit artikel is 3138 x gelezen