Nieuws, Zakelijk

Meer zakelijk glasvezel verwacht na financiële injectie voor CBizz

De zakelijke glasvezelprovider CBizz verwacht op korte termijn sneller glasvezel naar bedrijven te kunnen uitrollen dankzij een investering die het bedrijf heeft gekregen.

De investering komt van een groep informele investeerders en wordt beheerd door Capitalmind, een in de telecomsector gespecialiseerd corporate finance bedrijf. Voor deze investering is een speciaal fonds opgericht dat deels mede-eigenaar wordt van CBizz.

Het investeringsfonds wordt gevormd door een groep informele investeerders, waaronder veel ondernemers. Ron Belt van Capitalmind zegt dat de investeerders zien dat glasvezel een serieuze markt is. “We geloven erin dat dit het internet van de toekomst is en dat het uitrolmodel dat CBizz heeft ontwikkeld werkt.”

“Het bijzondere aan ons uitrolmodel is dat wij bedrijventerreinen integraal verglazen. Wij sluiten alle ondernemingen aan, ongeacht of de ondernemer gelijk gebruik wil maken van het glasvezelnetwerk”, reageert CBizz-directeur Sikko de Graaf.

“Met het versneld uitrollen van eigen glasvezelnetwerken versterken wij onze positie op de glasvezelmarkt.” Ook het aanbieden van glasvezelverbindingen via de netwerken van partners als CIF, Cogas en Rekam wordt voortgezet en uitgebreid.

Dit artikel is 3447 x gelezen

Geef een reactie

Thema door Anders Norén